Vælg den bedste hundekurv

Dit lodne familiemedlem har brug for en varm, komfortabel seng af de samme grunde, du har. En hunds seng giver dit kæledyr sin egen plads i hjemmet, et sted hvor den kan slappe af og få en god nats søvn og nyde en rolig og sikker oase, hvis livet bliver for hektisk. Derudover er det en god isolering fra et koldt og hårdt gulv samtidig med, at en hundekurv fungerer som polstret støtte til led og knogler.

Derudover er det en god måde at holde din hund væk fra dine møbler , hvis du ikke ønsker, at din hund skal sove i din seng eller ligge i din sofa. På den måde har alle sin egen plads i hjemmet, og man får ikke generet hinanden.

 

Sådan vælger du den rigtige hundekurv

Der er flere forskellige faktorer, man skal overveje, når man køber en hundekurv til sin hund, hvis man vil give den en rigtig god seng.

 

  • Sørg for at hundekurven er stor nok. Sengen bør være stor nok til, at din hund kan ligge helt udstrakt. Det kan derfor være en god idé at måle din hund, inden du køber en hundekurv.
  • Overvej din hunds specifikke sovevaner. Kan den lide at hvile hovedet på en pude eller armen af ​​en sofa? Hvis ja, bør du kigge efter en seng med en kant. Kan din hund godt lide at grave sig lidt ned, kan du kigge efter en blødere hundekurv, hvor det er muligt.
  • Invester i en kvalitets hundekurv. Ortopædiske skum senge kan være dyrere, men de giver en rigtig god støtte til knogler og led, holder deres form længere, og behøver ikke at blive udskiftet så hurtigt som senge med traditionelle polyester fyld.
  • Vælg stoffer der er nemme at pleje. Hvis din hund savler eller uheldet skulle være ude, er det en god idé at vælge en hundekurv, der enten kan tåle at komme i vaskemaskinen, eller hvor man kan tage betrækket af og vaske det.
  • Hvis din hund bruger meget tid udenfor eller sover i et hundehus, bør du kigge efter en hundekurv, der er beregnet til udendørs brug. Den skal blandt andet kunne tåle vind og vejr.
  • Det er vigtigt, hvor du placerer hundekurven. Husk det er hundens hvilested, så prøv at undgå et område, hvor der er meget støj i hjemmet. Du kan også vælge at have flere hundekurve, så din hund selv kan tilpasse sig efter behov og niveauet af støj.
  • Tag dig tid til at vælge en god hundekurv til din hund. Det behøver ikke at være luksus, men det er vigtigt, at du tager din hunds behov i betragtning.

 

 

Køb en god hundekurv

Olivers forhandler forskellige hundesenge og hundekurve til hunde i alle størrelser med forskellige behov. Du kan for eksempel få en blød kurv eller et tæppe som din hund selv kan bakse rundt med, hvis den foretrækker det. Du kan også få en hule til din hund, hvis den foretrækker at være lidt afskærmet fra omverdenen.

Billede: Liza Chudnovsky

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *