Nu er dyrehandel gået online

Mange brancher har allerede erfaret, at man må gå online, hvis man vil bevare sin markedsandel fremover, idet udviklingen går stærk på nettet. En stor del af kunderne gider ikke bruge tid og transportudgifter på at købe foder og legetøj til deres kæledyr, da man i dag blot på et par minutter kan bestille de nødvendige varer på en god webshop, hvorefter man får varerne leveret efter få dage. Der er mange fordele ved at handle online, og her kommer en oversigt med fordele og ulemper.

Fordele og ulemper ved webshops

Fordelene er mange og ulemperne er få, så derfor vil de fysiske butikker stadig overleve, men de fleste kan mærke konkurrencen fra de aggressive netbutikker. Mange vil fortsat handle ind i den fysiske butik, som de altid har gjort, selvom den samme vare måske kan købes lidt billigere på en webshop.

Dette har noget at gøre med tradition, samt man gerne vil have varen med hjem med det samme, og det er rart at tale med en kompetent ekspedient i forretningen. Men faktisk har man næsten de samme muligheder i en webshop samt nogle ekstra fordele, idet man naturligvis må vente et par dage på varen på grund af forsendelsen, men til gengæld får man:

  • Et større varesortiment at vælge imellem.
  • Generelt noget lavere priser.
  • Man sparer tid på indkøbet.
  • Man har ingen transportudgifter til butikken.
  • Man har 14 dages fuld fortrydelsesret på købet.

En webshop har som regel kun en lagerbygning med få ansatte til at klare forsendelserne, og man køber også ind i større partier, så dermed holdes driftsudgifterne nede på et minimum, og derfor kan en webshop altid konkurrere på prisen i forhold til de fysiske butikker, der har større omkostninger til personale og husleje. Man har også kundeservice i en webshop, idet man enten kan ringe eller skrive til webshoppen, hvis man har spørgsmål til nogle af varerne og bestillingerne.

Vælg en god dyrehandel

Hvordan finder man så en god dyrehandel på nettet? Man bør tjekke webshoppens priser, udvalg og handelsbetingelser og sammenligne dette med et par andre netbutikker, hvorefter man så har et godt indtryk af mulighederne på nettet. Man bør tjekke om denne dyrehandel har prisgaranti, god kundeservice, mange anerkendte mærker, lave priser, rabatordninger mm, og et eksempel på en online dyrehandel med lave priser er Lavprisdyrehandel.dk. Alene til hunde findes her alverdens former for hundefoder og tilbehør i utrolig mange kendte mærker, så dette er et godt sted at starte sin søgning efter billige hundeartikler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *