Mange brancher har allerede erfaret, at man må gå online, hvis man vil bevare sin markedsandel fremover, idet udviklingen går stærk på nettet. En stor del af kunderne gider ikke bruge tid og transportudgifter på at købe foder og legetøj til deres kæledyr, da man i dag blot på et par minutter kan bestille de nødvendige varer på en god webshop, hvorefter man får varerne leveret efter få dage. Der er mange fordele ved at handle online, og her kommer en oversigt med fordele og ulemper.

Fordele og ulemper ved webshops

Fordelene er mange og ulemperne er få, så derfor vil de fysiske butikker stadig overleve, men de fleste kan mærke konkurrencen fra de aggressive netbutikker. Mange vil fortsat handle ind i den fysiske butik, som de altid har gjort, selvom den samme vare måske kan købes lidt billigere på en webshop.

Dette har noget at gøre med tradition, samt man gerne vil have varen med hjem med det samme, og det er rart at tale med en kompetent ekspedient i forretningen. Men faktisk har man næsten de samme muligheder i en webshop samt nogle ekstra fordele, idet man naturligvis må vente et par dage på varen på grund af forsendelsen, men til gengæld får man:

 • Et større varesortiment at vælge imellem.
 • Generelt noget lavere priser.
 • Man sparer tid på indkøbet.
 • Man har ingen transportudgifter til butikken.
 • Man har 14 dages fuld fortrydelsesret på købet.

En webshop har som regel kun en lagerbygning med få ansatte til at klare forsendelserne, og man køber også ind i større partier, så dermed holdes driftsudgifterne nede på et minimum, og derfor kan en webshop altid konkurrere på prisen i forhold til de fysiske butikker, der har større omkostninger til personale og husleje. Man har også kundeservice i en webshop, idet man enten kan ringe eller skrive til webshoppen, hvis man har spørgsmål til nogle af varerne og bestillingerne.

Vælg en god dyrehandel

Hvordan finder man så en god dyrehandel på nettet? Man bør tjekke webshoppens priser, udvalg og handelsbetingelser og sammenligne dette med et par andre netbutikker, hvorefter man så har et godt indtryk af mulighederne på nettet. Man bør tjekke om denne dyrehandel har prisgaranti, god kundeservice, mange anerkendte mærker, lave priser, rabatordninger mm, og et eksempel på en online dyrehandel med lave priser er Lavprisdyrehandel.dk. Alene til hunde findes her alverdens former for hundefoder og tilbehør i utrolig mange kendte mærker, så dette er et godt sted at starte sin søgning efter billige hundeartikler.

Dit lodne familiemedlem har brug for en varm, komfortabel seng af de samme grunde, du har. En hunds seng giver dit kæledyr sin egen plads i hjemmet, et sted hvor den kan slappe af og få en god nats søvn og nyde en rolig og sikker oase, hvis livet bliver for hektisk. Derudover er det en god isolering fra et koldt og hårdt gulv samtidig med, at en hundekurv fungerer som polstret støtte til led og knogler.

Derudover er det en god måde at holde din hund væk fra dine møbler , hvis du ikke ønsker, at din hund skal sove i din seng eller ligge i din sofa. På den måde har alle sin egen plads i hjemmet, og man får ikke generet hinanden.

Læs mere

I gamle dage fandtes der ikke så mange hundeartikler, som der findes i dag på markedet. Dengang havde en hund et tæppe og en pind, og så var den tilfreds, blot hunden også fik sine regelmæssige måltider og opmærksomhed. Alle hunde skal stadig have opmærksomhed og regelmæssig motion samt jævnlige måltider, men efterhånden har vi mennesker taget hunden indenfor i vort liv og vores hjem, så vi betragter hunden som en naturlig del af familien. Hunden kaldes ikke for ingenting for menneskets bedste ven. Vi giver hunden godbidder, og mange lader endda hunden sove i sengen om natten, så der hersker ingen tvivl om, at mange virkelig forkæler og elsker deres hunde, og det kan faktisk sammenlignes med den måde, vi viser omsorg til vores egne børn i familien. Mange køber også en masse hundeartikler, således hunden har det godt og trygt i hverdagen. Men hvad findes der egentligt af hundeartikler?

Disse typer hundeartikler er mest udbredte

Alle genstande som kan relateres til at have hund i hjemmet kaldes for hundeartikler, og det omfatter blandt andet følgende:

 • Hundelegetøj
 • Høm høm poser
 • Dog cooler til bilens bagagerum
 • Foderskål
 • Vandskål
 • Foderskovl
 • Kunstige kødben
 • Tæpper
 • Hundesnore
 • Hundekurve
 • Transportbokse
 • Hundetøj
 • Hundebøger

Der findes naturligvis flere andre slags hundeartikler, og man kan normalt finde et stort udvalg enten hos det lokale dyrecenter eller på nettet hos de førende webbutikker med hundeartikler såsom Olivers.dk, der har alt indenfor hundemad samt hundeartikler.

Hvorfor gavner hundelegetøj?

Mange vil måske tænke, at en hund ikke værdsætter dyrt indkøbt hundelegetøj samt andre former for hundeartikler, men en hund er ikke dum, og den får meget glæde af kvalitets legetøj til hunde. Hunde stimuleres og aktiveres med gode typer legetøj som gummibolde og frisbees, som bør fremstilles af bløde plastmaterialer, som ikke skader din hund. De forskellige hunderacer har også behov for forskellige typer motion samt aktivering, men generelt vil hundelegetøj være vitalt for hundens psyke og stimulere den mentalt. En virkeligt gavnlig hundeartikel er de kunstige kødben lavet af naturgummi, som hunden kan lege med, bide samt tygge i. Disse sliber og renser hundens tænder og tandkød på en blid men effektiv måde, og derved reducerer man også plak. Man kan endda smøre godbidder på dem, så hunden kan lege med at få godbidderne af disse dental sticks.

 

Forskelle på hundefoder

Vi kender jo alle til det med at forkæle vores kæledyr med en lille godbid, det elsker de, men for at have gavn af en hund, som vil elske sin ejer ubetinget og hele familien og andre i omgangskredsen, så kræver det, at den får en sund og regelmæssig mængde af hundefoder, så den har masser af energi og charme samt et sundt liv. Du kan som hundeejer gøre din del til dette, idet du har pligt til at holde din hund i god form, og det får du klaret ved at passe og pleje din hund bedst muligt med både ture og lege, men det vigtigste er naturligvis, at den dels får den nødvendige mængde af både vand og hundefoder, således den trives og skaber glæde til gavn for sig selv og andre. Men mange hundeejere tager lidt lemfældigt på opgaven, idet de blot fodrer deres hund med tilfældige rester af mad som i bedste fald spædes op med en daglig portion fuldkostblanding. Dette er naturligvis en fungerende løsning, men hvis man vil have en sund og lykkelig hund i mange år, så er det vigtigt, at man nøjagtigt sætter sig ind i, hvilken type hundefoder, der bedst passer til netop din hund. Der er nemlig mange forskellige typer hundefoder på markedet, og en del af disse bør du ikke bruge til din hund.

Hvad består hundefoder af?

Generelt består hundefoder af fire grundlæggende typer: proteiner, kulhydrater, fedtstoffer og kalorier. Disse fire faktorer er de helt afgørende faktorer for kvaliteten af dit hundefoder. Protein er en ekstrem vigtig del af enhver kost, idet protein er med til at styrke immunforsvaret, som sørger for, at vi er sunde og raske. Aminosyrer er det helt centrale element i protein, så det er vigtigt at få nok af disse i dit hundefoder. Hunden har brug for op mod 22 aminosyrer, hvoraf den selv kan producere de 12 af dem, mens resten skal komme fra foderet, så det er vigtigt for din hund, at dit hundefoder indeholder alle disse 10 resterende aminosyrer, og disse findes især i æg og oksekød. Men det er også nødvendigt, at der er masse af kulhydrater i dit hundefoder, fordi det giver din hund masser af energi, men man bør ikke få flere kulhydrater, end man kan forbrænde til energi, idet resten vil konverteres til fedtdepoter. Det er også vigtigt med fedtstoffer i dit hundefoder, det er nemlig et vigtigt et nødvendigt næringsstof, især hvis det er den rette type af fedtstof. De bedste fedtstoffer findes i soja, jordnødder, majs, omega 3 samt omega 6 fedtsyrer. Disse er kendte for at give hunden en fyldig, sund og glat pels.

Hvor finder man det bedste hundefoder?

De fleste velassorterede butikker med hundefoder har en del produkter at vælge imellem, men hvis man virkelig vil have adgang til et stort og varieret udvalg, så handler man sit hundefoder online eksempelvis hos Olivers.dk, som er en webshop med speciale i at levere kvalitets hundefoder til forbrugerne direkte leveret med fragtmanden. Udover at man nemt og hurtigt kan finde frem til præcis den type hundefoder til din type hund, så skader det naturligvis heller ikke, at priserne på webshoppen dels er meget konkurrencedygtige, samt der er fri levering, så man sparer altså både transportudgifter og tid ved at handle online.

 

 

Billede: cheriejoyful